avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dizolvare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dizolvare societate

Buna,

am un debitor asupra caruia a fost admisa dizolvarea (ceruta de registru com.); ce pot face in aceasta situatie?

Daca introduc o somatie, banuiesc ca mi se suspenda?!

Va rog sa-mi dati un sfat.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 08:26, 24 Decembrie 2010
Buna ziua !
Intocmirea unei cereri de introducere a creantei in masa credala si depunera la tribunal. Asta cat mai repede.
Cu stima !
Trebuie sa va incrieti la masa credala cu creanta
pe care debitorul v-o datoreaza!
si o depun la dosarul de dizolvare?

ca nu exista un alt dosar deschis in baza procedurii insolventei...
Buna seara .
Verificati situatia firmei la Orc,ce lichidator a fost numit si adresati-i o notificare cu creanta dvs.,lucrul acesta sa-l faceti , pana la expirarea termenului de publicitate a bilantului final de lichidare , intocmit de lichidator.
Marius Bote -practician in insolventa .
Depinde de conditiile in care s-a facut dizolvarea, daca s-a facut concomitent si lichidarea, trebuie sa faci opozitie si sa o depui la ORC.

Daca s-a facut numai dizolvare fara lichidarea, din cate imi amintesc acum poti face cere pentru numire lichidator (nu imi amintesc exact art din legea 31/1990).

Alte discuții în legătură

Dizolvare! si atat... fany22 fany22 Am o firma debitoare in dizolvare. Am cautat peste tot, la Tribunal, la Onrc si n-am gasit nimic nou, decat asta ca e in dizolvare judiciara cf. art. 237 din ... (vezi toată discuția)
Cum se poate interveni in actiunea inaintata de orc pentru radierea unei societati ? kem kem In situatia in care o societate are datorii si impotriva ei ORC depune la Tribunal o cerere pentru dispunerea radierii, creditorul are posibilitatea de a ... (vezi toată discuția)
Recurs dizolvare societate lorefaur lorefaur Buna dimineta, Ma puteti ajuta va rog cu un model de recurs impotriva unei sentinte de dizolvare a societatii in baza art.237 alin.1 , lit.c din Lg.31/1990. ... (vezi toată discuția)