avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului sef sectie tehnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului sef sectie tehnic

Buna ziua,
va rog sa-mi trimiteti fisa postului pentru sef de sectie tehnic si sef de sectie productie.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Fise de post sadaka sadaka buna, daca ma puteti ajuta cu fise de post pentru sculer matriter; lacatus; operator calculator retele ; economis; contabil sef; imbuteliator fluide(apa ... (vezi toată discuția)
Cereri fise de post Daniela2172 Daniela2172 pentru toti cei care cereti fise de post trimiteti-mi adresele de email si ce fisa vreti si va transmit tot ce am. (vezi toată discuția)
Fisa post sef sectie croitorie androneoana androneoana Am nevoie de o fisa post pentru sef sectie croitorie,. In COR am gasit doar sef atelier sau sef sectie...Nu este specificat ptr. ce sectie sau atelier ... (vezi toată discuția)