avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant de lichidare -firma fara activitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant de lichidare -firma fara activitate

Buna ziua !
Pentru o firma care nu a avut activitate(infiintata in noiembrie 2010) , doar si-a depus capitalul social trebuie sa fac un bilant de lichidare pentru a fi depus la Reg Comertului
intrebare-ce formular sa folosesc?ma poate ajuta cineva cu un model?
trebuie depus la Reg Com si pe discheta?
am cautat si pe site-ul Registrului Comertului mai multe date dar degeba.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: iubestedariarta , utilizator 19:29, 19 Decembrie 2010
firmele care nu au realizat venituri de la infiintare depun o declaratie pe propria raspundere si la FINANTE si la ONRC nicidecum bilant contabil.SANATATE1

exista declaratie formular tip la FINANTE:))
pai asa am facut pentru anul trecut - am depus acea declaratie pe care o mentionati si Dvs . acu imi cer bilant de lichidare .
Inseamna ca daca vi s-a cerut bilant de inchidere sa inteleg ca firma s-a lichidat , adica s-a inchis ?
Bilantul de inchidere(de lichidare) se face in momentul in care aveti toate hartiile de la registrul comertului ca firma s-a inchis si aveti certificatul de la administratia financiara ca nu aveti datorii numai dupa aceea faceti exact pe formularul de bilant cel de anul trecut care era in pdf la luna in care societatea s-a inchis .
Nu are legatura daca din luna noiembrie ea nu are activitate sa depuneti bilant de inchidere . Cum vi s-a spus si mai sus se depune o declaratie pe propria raspundere a administratorului ca societatea nu a avut activitate pe care o depuneti si la registrul comertului .
nu au cum radierea si lichidarea dureaza si trei luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere bilant lichidare andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 care este procedura pentru intocmirea bilantului de lichidare, este vorba de o microintreprindere constituita in iulie 2017, care nu a avut activitate, pe ... (vezi toată discuția)
Firma declarata inactiva amalianeag amalianeag Buna seara, Un SRL care tocmai a fost declarat inactiv, ce obligatii fiscale mai are? Mai trebuie sa depuna declaratii, bilant? Multumesc. (vezi toată discuția)
Srl suspendat cu 1.09.2009 ,ce acte trebuie sa mai depun la fisc? mara197014 mara197014 Am suspendat un SRL cu 1 sept 2009,va rog sa-mi spuneti daca ar mai trebui sa depun ceva bilanturi la fisc in perioada aceasta?Multumesc! (vezi toată discuția)