avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drept de locuire cu copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drept de locuire cu copil minor

am achizitionat impreuna cu sotul un apartament in care am locuit impreuna doar 1 luna dupa care am fost data afara impreuna cu baietelul nostru .Domiciliul lui din buletin e pe adresa respectiva al meu pe adresa parintiilor unde si locuiesc in prezent.Mentionez ca acum suntem divortati de 2 luni iar eu vreau sa stiu daca am dreptul sa ma mut inapoi ci copilul in apartament fara a avea probleme.
El are dreptul sa se mute cu alte persoane in apartament fara acordul meu?mentionez ca eu am fost data afara din apartament cu copilul minor.Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 11:03, 20 Decembrie 2010
faceti partajul ap
chiar daca obtineti in instanta dreptul de a locui in apartament, ar insemna sa stati impreuna cu copilul in tensiune si stres
depuneti actiune in instanta pentru partajul apartamentului. sa va mutati inapoi fara a exista o intelegere a ambelor fosti soti va dauna minorului. nu este deloc in interesul lui sa fie de fata la conflicte intre parintii sai.
Puteti solicita partajarea apartamentului si atribuirea acestuia catre dv. Va trebui sa aveti insa in vedere ca, in functie de veniturile fiecaruia si de contributia la dobandirea apartamentului, sotul va putea cere o cota majorata din acest apartament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari divort ContSters54175 ContSters54175 Buna ziua, sunt in pragul unui divort de sotia mea si am cateva intrebari. Dar mai intai sa va expun situatia mea. Avem o fetita de 1 an si 9 luni si locuim ... (vezi toată discuția)
Partaj- ce sanse am? nicoleta15 nicoleta15 Buna seara! Dupa ce am divortat am introdus actiunea de partaj. In timpul casatoriei am achizitionat un apartament prin credit ipotecar.Deoarece banca nu ne-a ... (vezi toată discuția)
Mostenire Sorina99 Sorina99 Am facut mostenirea unui apartament. Matusa mea are dreptul la jumate,eu cu fratele jumate. Matusa gaseste scuze sa nu il vanda sa impartim banii. Initial a ... (vezi toată discuția)