avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... clienti pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

clienti pfa

este obligatoriu ca pfa sa aiba cel putin 2 clienti? Unde este prevazut? Obiectul de activitate este - servicii informatice
Ultima modificare: Luni, 20 Decembrie 2010
mmihut, utilizator
Cel mai recent răspuns: Popu , utilizator 12:42, 20 Decembrie 2010
[ link extern ]
Art. 17. -
(1) PFA nu poate angaja cu contract de muncă terţe persoane pentru desfăşurarea activităţii pentru care a fost autorizată şi nici nu va fi considerată un angajat al unor terţe persoane cu care colaborează potrivit art. 16, chiar dacă colaborarea este exclusivă.
Eu din textul asta deduc ca poti sa ai un singur colaborator, nu vei fi considerat angajatul acelui colaborator...
dar ce se intelege din " cu care colaboreaza potrivit art. 16"?; ce se spune in art. 16?
care este legea?
Citeste din link-ul ce l-am pus, e ordonanta pe baza careia functioneaza PFA-urile
Art. 16. - În scopul exercitării activităţii pentru care a fost autorizată, PFA poate colabora cu alte persoane fizice autorizate ca PFA, întreprinzători persoane fizice titulari ai unor întreprinderi individuale sau reprezentanţi ai unor întreprinderi familiale ori cu alte persoane fizice sau juridice, pentru efectuarea unei activităţi economice, fără ca aceasta să îi schimbe statutul juridic dobândit potrivit prezentei secţiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa poate avea angajati? cercetasa cercetasa sotul meu are un pfa pe un contract de inchiriere spatiu la un vecin in curtea lui, avand un atelier de termopane as vrea sa deschidem un swourum intr o ... (vezi toată discuția)
Contractul de colaborare intre pf autorizate si pf apetroaieandreea apetroaieandreea as dori sa stiu daca este posibil ca o persoana fizica autorizata sa incheie un contract de colaborare cu o persoana fizica. multumesc..astept rasp:) (vezi toată discuția)
Ca intreprindere individuala e obligatoriu sa am angajati? koho83 koho83 buna ziua de curand mi-am infiintat o intreprindere individuala si am o nedumerire.trebuie sa ai neaparat un angajat sau se poate si fara?multumesc anticipat (vezi toată discuția)