avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii angajat cu timp partial de lucru
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

angajat cu timp partial de lucru

am un angajat cu 4 ore /zi .vreau sa stiu daca acesta poate beneficia de un tichet de masa pe zi sau in functie de programul lucrat?
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 15:30, 21 Decembrie 2010
(2) În condiţiile prevăzute la alin. (1), angajatorul distribuie, pe salariat, un număr de tichete de masă corespunzător numărului de zile lucrătoare din luna pentru care se face distribuirea.
Art. 6. - (1) Salariatul poate utiliza, lunar, un număr de tichete de masă cel mult egal cu numărul de zile în care este prezent la lucru în unitate.
[ link extern ]
Se pare ca pauza de masa se acorda doar salariatilor care au programul de lucru de peste 6 ore. Daca legea considera ca hrana se justifica doar dupa 6 ore de munca, presupun ca tichetele de masa se pot acorda numai odata (un tichet) la doua zile.
www.avocatnet.ro/content/for...
L.C.
Formula de calcul este 1 bon-pentru 8 ore lucrate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa sabau rita sabau rita Pentru persoanele cu 1/2 norma cite tichete de masa se acorda? Bineinteles pt 2010 ,mentionez ca lucrez la bugetari,iar in contractul colectiv de munca sut ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa ? victorp victorp Buna seara , Am o serie de intrebari legata de numarul bonurilor de masa acordate pe luna unui salariat : -cite bonuri este normal sa primesaca lunar un ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa cartaovitu cartaovitu Va rog sa ma lamuriti, daca stiti. Pentru cei care sunt asistenti medicali in directiile de sanatate publice si, prin urmare, sunt functionari publici cu ... (vezi toată discuția)