avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... returnare contravaloare concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

returnare contravaloare concediu medical

buna ziua.
la 10 zile de la angajare (in timp partial - 2ore/zi), am avut un accident de circulatie in urma caruia am facut o interventie chirurgicala. Dupa ce am iesit din spital (spitalizare 10 zile) am beneficiat de concediu medical timp 180 zile. Dupa aceasta am plecat din firma. Acum dupa 3luni de cand am plecat din firma am primit instiintare de la fostul patron sa returnez banii primiti pe concediul medical. Este legal asa ceva si in temeiul caror legi pot sa ii raspund in instanta?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:19, 20 Decembrie 2010
1. In instiintare trebuia sa va spuna si temeiul legal in care va cere sa returnati banii.
2. Luati legatura cu Casa de Asigurari de Sanatate sa va lamureasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

accident rutier fabiolaslobozia fabiolaslobozia Buna! In octombrie 2010 am fost victima unui accident rutier in urma caruia masina mea a fost total avariata iar eu am avut 16 zile de spitalizare in care am ... (vezi toată discuția)
Accident de munca in germania fasolica fasolica Buna seara! V-as ruga sa ma lamuriti in problema pe care o am !. Sotul meu a plecat la lucru in germania , cu contract de munca, in luna august pentru o ... (vezi toată discuția)
Vatamari corporale in urma accidentelor rutiere ionita ionel adelian ionita ionel adelian Cum se pot obtine despagubiri in urma unui accident de circulatie in care o persoana a suferit vatamari corporale? Mentionez ca persoana vatamata se afla in ... (vezi toată discuția)