avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Turul Europei
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Turul Europei

Ma gandesc sa fac turul europei in vara aceasta,impreuna cu inca 3 prieteni
M-am gandit la urmatorul traseu..Bucuresti-Budapesta-viena-praga-dresda-berlin-amsterdam-bruxelle-bruges-paris-berna-(distanta e cam lunga o sa mai oprim undeva la mijlocul drumului)-barcelona-Marseille-Monaco(Cannes,Monte Carlo,Nice)-Genova-Firenze-San Marino-Venezia-Ljubljana-Belgrade-Home:)
Ne-am gandit sa stam cam 2-3 zile in fiecare oras, cam 40 de zile ,fara graba,fara condus mai mult de 6 ore pe zi maxim,distantele dintre majoritatea oraselor relativ scurte(in jur de 300 km).... Bani multi-1500-2000 de persoana ....si cu Dumnezeu inainte:D
Daca aveti informatii, sugestii,sfaturi,cineva care a facut nebunia asta sau care cunoaste orase care nu ar trebui ratate..oricine eeste binevenit sa raspunda:D
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 20:56, 20 Decembrie 2010
In general, puteti renunta la cele mai apropiate orase pentru a introduce mai multe indepartate. Adica primul stop sa fie Viena si ultimul la intoarcere Venetia dupa care drum intins. Intre Berlin si Amsterdam ar fi Koln. Paris - Berna e dificil, poate e de preferat Paris - Lyon - Geneva.

Oricum e cam mult, din Italia ar mai merita vazute macar pasager Siena, Pisa, Napoli, Roma, Assisi, Bologna, Piacenza, Milano, Torino. Daca sari din capitala in capitala o sa vezi doar centrul, n-o sa ai activitati diverse (plaja / munte / campare - pe care le poti face daca limitezi turul)... Ati putea face doar Franta / Italia o luna. Parerea mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuri care v-au impresionat in calatoriile in afara tarii Popa Adrian Popa Adrian Sigur ca aveti un loc care v-a impresionat in mod deosebit in calatoriile voastre. Pe mine biserica Birnau din ... (vezi toată discuția)
Români premiați - valori românești Laura Ciobeica Laura Ciobeica Buna ziua dragi colegi si stimati utilizatori, De ceva vreme sunt in cautarea stirilor pozitive, povesti frumoase despre romani frumosi, romani premianti ... (vezi toată discuția)
Inconjurul pamantului in opinci, a fost un record romanesc? nucu$ nucu$ 1.Cunoaste cineva detalii despre acest subiect? 2.Este cineva interesat acum , dupa 101 ani sa afle periplul tragic al grupului de foarte tineri romani, ... (vezi toată discuția)