Ma gandesc sa fac turul europei in vara aceasta,impreuna cu inca 3 prieteni
M-am gandit la urmatorul traseu..Bucuresti-Budapesta-viena-praga-dresda-berlin-amsterdam-bruxelle-bruges-paris-berna-(distanta e cam lunga o sa mai oprim undeva la mijlocul drumului)-barcelona-Marseille-Monaco(Cannes,Monte Carlo,Nice)-Genova-Firenze-San Marino-Venezia-Ljubljana-Belgrade-Home:)
Ne-am gandit sa stam cam 2-3 zile in fiecare oras, cam 40 de zile ,fara graba,fara condus mai mult de 6 ore pe zi maxim,distantele dintre majoritatea oraselor relativ scurte(in jur de 300 km).... Bani multi-1500-2000 de persoana ....si cu Dumnezeu inainte:D
Daca aveti informatii, sugestii,sfaturi,cineva care a facut nebunia asta sau care cunoaste orase care nu ar trebui ratate..oricine eeste binevenit sa raspunda:D
In general, puteti renunta la cele mai apropiate orase pentru a introduce mai multe indepartate. Adica primul stop sa fie Viena si ultimul la intoarcere Venetia dupa care drum intins. Intre Berlin si Amsterdam ar fi Koln. Paris - Berna e dificil, poate e de preferat Paris - Lyon - Geneva.
Oricum e cam mult, din Italia ar mai merita vazute macar pasager Siena, Pisa, Napoli, Roma, Assisi, Bologna, Piacenza, Milano, Torino. Daca sari din capitala in capitala o sa vezi doar centrul, n-o sa ai activitati diverse (plaja / munte / campare - pe care le poti face daca limitezi turul)... Ati putea face doar Franta / Italia o luna. Parerea mea.