avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcul CM in continuare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcul CM in continuare

Buna ziua,

Am si eu o mica nelamurire cu privire la modul de calcul al concediului medical in continuare:
- in luna septembrie am avut o salariata care a intrat in CM pt sarcina si lauzie, iar acum pe luna decembrie vad ca progr. de salarizare imi calculeaza indemnizatia tinand cont de media zilnica a CM initial. Menitonez ca salariatei in luna Noiembrie i s-a acordat si o prima substantiala pe langa indemnizatia de maternitate. Nu ar fi trebuit sa intre in calculul CM si prima din noiembrie sau programul imi calculeaza corect tinand cont de media zilnica a medicalului initial pana la sf concediului de maternitate?

Va multuumesc!
Cel mai recent răspuns: mon_maria , utilizator 16:03, 20 Decembrie 2010
Programul calculeaza corect. La concediu sarcina si lauzie se pastreaza media /baza de calcul initiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitate calcul indemnizatie zilnica pt concediu maternitate ELLA83 ELLA83 Buna ziua, Sunt la inceputul perioadei de concediu crestere si ingrijire copil si am constat luna aceasta ca angajatorul meu, la calculul indemnizatiei de ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal elena iasi elena iasi Buna ziua!Sunt nelamurita privind cele 126 de zile de concediu prenatal.Se pot lua si dupa nastere cele care raman?Eu ar trebui sa nasc la sf lunii decembrie ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului prenatal, perioada suciugeorgeta suciugeorgeta am o salariata din 2009 care cu data de 01 .12 a intrat in prenatal. Cum ii voi calcula pentru luna decembrie medicalul si cate zile de concediu de maternitate ... (vezi toată discuția)