avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere contract vodafone
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere contract vodafone

Buna ziua,

Acum 5 am mi-am facut un abonament la vodafone, acum un an si jumatate mi l-am prelugit pe 2 ani de zile. Acum insa vreau sa imi inchid abonamentul, am sunat la vodafone si imi cere o taxa de reziliere de 150 euro. IN vara a aparut o lege, legea 161/2010 prin care aceasta taxa de reziliere este un abuz, ce ma sfatuiti sa fac? sa le platesc totusi acesti bani sau nu mai are rost sa o platesc.?
Va multumesc mult pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: george302 , utilizator 05:19, 5 Ianuarie 2011
puteti sa cereti sa-l modificati la minim posibil si cu o luna inainte, peste 5 luni, depuneti cerere de reziliere.
daca nu ati beneficiat de nicio oferta atunci cand ati cerut prelungirea contractului, aveti dreptul sa reziliati fara costuri suplimentare. in acest caz, faceti o sesizare protectiei consumatorului

Dumnealor refuza sa imi micsoreze abonamentul iar cand am incercat sa il inchid si sa platesc consecintele, au refuzat. Nu vor sa imi inchida abonamentul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot rezilia un contract de telefonie mobila vodafone ? ContSters132838 ContSters132838 Am un contract pe firma la Vodafone, am cateva telefoane iar abonamentul de 1500 ron pe luna nu cred ca mai sunt in stare sa-l platesc. Mai am un an din ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone nooXcape nooXcape Buna ziua, va contactez pentru un sfat / eventuala reprezentare într-o problema legata de rezilierea unui contract cu operatorul de telefonie mobilă ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere telefonie mobila Felixya Felixya Buna ziua. In data de 22 oct 2012 se incheiau cele 24 luni contractuale cu Vodafone pentru abonament si telefon. Pe data de 2 oct 2012 (aproximatie, nu mai ... (vezi toată discuția)