avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum pot rezilia un contract de telefonie mobila ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum pot rezilia un contract de telefonie mobila VODAFONE ?

Am un contract pe firma la Vodafone, am cateva telefoane iar abonamentul de 1500 ron pe luna nu cred ca mai sunt in stare sa-l platesc. Mai am un an din contract insa as dori sa-l reziliaez? Se poate? Eu am contractul cu ei de cel putin 5-6 ani, insa anul trecut cand am vrut sa-l inchid, m-au mintit de m-au rupt si l-am prelungit. Am inteles ceva de leagea 161/2010 insa unii supun ca se refera doar la persoanele fizice?! Cei de la Vodafone mi-au cerut 150 euro ptr fiecare numar ptr a rezilia contractul. Ce pot face? Astept raspuns. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:41, 12 Septembrie 2010
Parcurgeti cu atentie clauzele contractuale incheiate cu operatorul mentionat,privitor la conditiile in care se poate solicita rezilierea contractului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract vodafone george302 george302 Buna ziua, Acum 5 am mi-am facut un abonament la vodafone, acum un an si jumatate mi l-am prelugit pe 2 ani de zile. Acum insa vreau sa imi inchid ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila, abuz? adrianamihaela adrianamihaela buna seara, va rog frumos sa imi spuneti daca legea 161/2010 din 12.07.2010 pt modif art 84 din legea 296/2004 privind cod consumului si legea 193/2000 ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract companie de telefonie tm06cristi tm06cristi A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei? Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)