avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bataie in club.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bataie in club.

De curand am avut o intamplare nefericita intr-un club. Dupa o discutie cu o fata a venit un tip la mine din grupul ei si dupa cateva schimburi de replici m-a lovit cu o sticla de 2 ori in cap (soldat cu 20 copci). Dupa ce am fost lovit , l-am lovit si eu la randu meu cu un pumn in fata, am iesit afara din club si eu m-am dus spre el si l-am lovit din nou. "Daunele" sale sunt vizibile si existente dar nicidecum ca cele provocate de loviturile de sticla. Ce imi recomandati sa fac pe cale legala? Sa stau in banca mea?
P.S. Ocoliti oamenii beti!
Cel mai recent răspuns: problem87 , utilizator 19:32, 21 Decembrie 2010
Va multumesc,
Sarbatori fericite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari ionicaclaudia ionicaclaudia Buna seara, sunt amenintat de cateva zile de cateva persoane care fac parte dintr-o familie, ca ma vor omori si ca ma pandesc prin locurile unde frecventez. ... (vezi toată discuția)
Legea autoapararii exista? kuky666 kuky666 Buna Ziua, saptamana trecuta am fost agresat intr-un bar de catre o persoana, m-am aparat l-am lovit si pe urma m-am dus acasa linistit, dupa doua zile am ... (vezi toată discuția)
O altercatie intr-un club madnes92 madnes92 am fost atacat verbal de catre o pers y, care i-a spus unei perosane x, sa ma scoata afara din club pentru a ma agresa. am fost scos fortat , cand am ajuns la ... (vezi toată discuția)