avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... O altercatie intr-un club
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

O altercatie intr-un club

am fost atacat verbal de catre o pers y, care i-a spus unei perosane x, sa ma scoata afara din club pentru a ma agresa. am fost scos fortat , cand am ajuns la intrarea in club, am fost lovit cu un pahar in barba(nu stiu cine a facut o nu am vazut, am si eu 2 copci in barba), dupa care am incercat sa fug. eram urmarit de vreo 3, am luat si eu un pahar, si am aruncat si l-am lovit pe unu in cap, provocandu-i o julitura pe frunte ( 8 copci si nasul spart ). Am inteles ca vrea sa ma dea in judecata, am vreo sansa sa ies ok, daca ma da in judecata?
Cel mai recent răspuns: madnes92 , utilizator 19:18, 22 Iulie 2014
Poate depune plangere penala, de asemenea si dvs aveti dreptul sa depuneti plangere penala impotriva agresorilor, va recomand sa va scoateti si certificat IML, situatia de fapt se lamureste dupa audierea persoanelor implicate si a martorilor prezenti.
ar trebui sa depuneti si dvs. o plangere penala impotriva lor.
ei inca nu au depus plangere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresat fizic Leonard011 Leonard011 Buna seara ... Am fost agresat de tatal unui tanar cu care am avut o altercatie verbala. Precizez ca am primit patru palme peste fata , am ripostat cu o palma ... (vezi toată discuția)
Agresat de paznicii din club- am nevoie de consultanþã LPr LPr Bună ziua. Aseară am fost efectiv cotonogit de paznicii de la intrarea unui club din Bucureşti. Conform regulilor forumului nu îi pot menţiona numele, ... (vezi toată discuția)
Bataie in club. problem87 problem87 De curand am avut o intamplare nefericita intr-un club. Dupa o discutie cu o fata a venit un tip la mine din grupul ei si dupa cateva schimburi de replici m-a ... (vezi toată discuția)