Buna seara ... Am fost agresat de tatal unui tanar cu care am avut o altercatie verbala.
Precizez ca am primit patru palme peste fata , am ripostat cu o palma , iar apoi in incercarea de a il tine sa nu mai dea am fost lovit cu capul ( am buza sparta si 2 dinti de jos stau sa cada.
Scena s.a petrecut la locul meu de munca ( un supermarket ) drept urmare am dovada video.
Ce ma sfatuiti sa fac ? Ce demersuri pot face ?
P.s am primit si o amenda de 200 lei pe care mi se pare absurd sa o platesc... Pot face contestatie cumva ?
Meregeti la IML sa va scoateti CML si dupa, depuneti plangere prealabila la politie/parchet.
Împotriva procesului-verbal de constatare a contravenţiilor prin care s-a aplicat sancţiunea amenzii se poate face plângere în termen de 15 zile de la comunicarea acestuia.
Puteti depune o plangere impotriva agresorului pentru savarsirea infractiunii de loviri sau alte violente, in termen de 90 de zile de la producerea faptei. De asemenea, va trebui scos certificat medico-legal pentru a se constata numarul de zile de ingrijiri medicale.
Va avantajeaza " buza sparta si 2 dinti care stau sa cada.... + 200 ron amenda" sau sa-i rupeti o mana + un nas spart + alte accesorii "faptuitorului in fapt" - contra unei :plangeri legale"? Depinde aici de ce parte ati avut in conflict (ati fost vinovat sau nu)???
Mergeti la IML, scoate-ti certificat de constatare si daca va stiti nevinovat ,,,, mergeti la DIE POLIZEI....analizati insa si aspectul .... legitimei aparari .... daca credeti ca va incadrati.
Tineti-ma la curent!!!
Agresiune
golb555
am fost agresat verbal si fizic de un politist aflat in timpul liber mai exact injurat ,amenintat,lovit cu piciorul in stomac si lovit cu o palma prin care mia ... (vezi toată discuția)