avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresat fizic
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresat fizic

Buna seara ... Am fost agresat de tatal unui tanar cu care am avut o altercatie verbala.
Precizez ca am primit patru palme peste fata , am ripostat cu o palma , iar apoi in incercarea de a il tine sa nu mai dea am fost lovit cu capul ( am buza sparta si 2 dinti de jos stau sa cada.
Scena s.a petrecut la locul meu de munca ( un supermarket ) drept urmare am dovada video.
Ce ma sfatuiti sa fac ? Ce demersuri pot face ?
P.s am primit si o amenda de 200 lei pe care mi se pare absurd sa o platesc... Pot face contestatie cumva ?
Cel mai recent răspuns: SANTIER , utilizator 20:56, 6 Martie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Meregeti la IML sa va scoateti CML si dupa, depuneti plangere prealabila la politie/parchet.
Împotriva procesului-verbal de constatare a contravenţiilor prin care s-a aplicat sancţiunea amenzii se poate face plângere în termen de 15 zile de la comunicarea acestuia.
Puteti depune o plangere impotriva agresorului pentru savarsirea infractiunii de loviri sau alte violente, in termen de 90 de zile de la producerea faptei. De asemenea, va trebui scos certificat medico-legal pentru a se constata numarul de zile de ingrijiri medicale.
Va avantajeaza " buza sparta si 2 dinti care stau sa cada.... + 200 ron amenda" sau sa-i rupeti o mana + un nas spart + alte accesorii "faptuitorului in fapt" - contra unei :plangeri legale"? Depinde aici de ce parte ati avut in conflict (ati fost vinovat sau nu)???
Mergeti la IML, scoate-ti certificat de constatare si daca va stiti nevinovat ,,,, mergeti la DIE POLIZEI....analizati insa si aspectul .... legitimei aparari .... daca credeti ca va incadrati.
Tineti-ma la curent!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune golb555 golb555 am fost agresat verbal si fizic de un politist aflat in timpul liber mai exact injurat ,amenintat,lovit cu piciorul in stomac si lovit cu o palma prin care mia ... (vezi toată discuția)
Legea autoapararii exista? kuky666 kuky666 Buna Ziua, saptamana trecuta am fost agresat intr-un bar de catre o persoana, m-am aparat l-am lovit si pe urma m-am dus acasa linistit, dupa doua zile am ... (vezi toată discuția)
Am o amenda desi nu am facut ceea ce se spune butoicosmin butoicosmin astazi am fost chemat la politie pentru o plangere impotriva mea de la sotul mamei mele(tata vitreg)!acesta a spus ca in urma vizitei la domiciliul meu(mama si ... (vezi toată discuția)