avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita dupa 4 ani
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita dupa 4 ani

Buna seara,astazi am primit de la camera executorilor....o somatie si o dispozitie de poprire catre firma la care nu mai lucrez de 5 ani pentru un contract de credit din 2005,la care am platit pana in oct 2006,apoi 2 rate in noiembrie2007,si o rata catre firma recuperatoare in iulie 2008,ce pot face mai departe?Este corect,datoria nu este cumva prescrisa?Aceasta somatie am primit-o pur si simplu in cutia postala.Mentionez ca nu detin altceva decat salariul net de 600lei si locuiesc la parintii mei si lucrez la o alta firma.Va rog astept un raspuns si va multumesc.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 20:55, 20 Decembrie 2010
nu e prescris debitul. puteti contesta somatia in instanta.
si cum se poate face aceasta contestatie in instanta la somatie?
Nu a intervenit prescriptia dreptului la actiune.Acea rata pe care ati platit-o in iulie 2008 a intrerupt termenul de prescriptie.Daca nu o plateati....
Daca or sa va dea in judecata,or sa procedeze la executare silita,or sa va
retina din salariu 1/3 din venitul net,aceasta in cazul in care nu mai exista si alti creditori.
Ultima modificare: Luni, 20 Decembrie 2010
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant in dificultate milana2 milana2 Buna, in 2007, am semnat ca girant (din 3) pt. persoana X, care a luat un imprumut de la CAR Sanatatea, ce trebuia achitat pana in 2009; persoana X a plecat ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie Alex06 Alex06 am si eu o intrebare. Cunosc pe cineva care a facut un credit in 2008, girat de altcineva. A platit ceva rate la creditul ala, dupa care nu a mai platit. In ... (vezi toată discuția)
Executare silita 2016 - contract card de credit 2006 Alex_1985 Alex_1985 Buna ziua, Tatal meu a incheiat la inceputul anului 2006 un contract de card de credit cu o banca la care nu a mai putut plati ratele respective din ... (vezi toată discuția)