avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contributie la cass
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contributie la cass

Buna ziua!Sunt angajata cu norma intreaga la o societate si am mai incheiat de la 20 decembrie un contract de prestari servicii cu o firma.Problema mea este ca dna contabila de aici sustine ca nu trebuie sa imi plateasca cass-ul,in schimb imi opreste in afara de impozit contributia la pensii si asigurarea de somaj.Eu stiam ca ,toate aceste contributii sunt obligatorii(se calculeaza la tot venitul realizat)...imi puteti spune,va rog,daca are dreptate si daca nu ,ce lege ar trebui aplicata?
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 10:07, 24 Decembrie 2010
Conform prevederilor art. 257 (3) din Legea nr. 95/2006 în cazul persoanelor care realizează în acelaşi timp venituri de natura salarilor, pensii, indemnizatii somaj, s.a., contribuţia se calculează asupra tuturor acestor venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas ion minca ion minca Am o conventie civila si beneficiarul sustine ca trebuie sa platesc CAS. Sint pensionar si consider ca nu mai este cazul sa platesc. Care este ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa claudia_petre claudia_petre Buna ziua. Imi cer scuze daca o sa ma repet dar am citit mesajele de forum si nu reusesc sa inteleg. Am, o rugaminte: va rog sa imi explicati daca am PFA ... (vezi toată discuția)
Intreprindere familiala - declaratii anuale, impozite, dupa modificarile codului fiscal otto2007 otto2007 Avand in vedere ultimile modificari in ceea ce priveste codul fiscal , in afara de declaratiile anulale si impozitele stabilite pana acum va trebui sa mai ... (vezi toată discuția)