avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... revolutia 1989
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

revolutia 1989

daca trei persoane au participat la revolutia din 1989,si nu si-au depus dosarele pana acum,mai poate acum sa depuna dosarele?si daca nu ,poate sa ceara prin judecatorie?
va multumesc!
Leonida
Cel mai recent răspuns: leonida , utilizator 22:04, 23 Decembrie 2010
Ce sa ceara ??????????????????????????????
Raspunsul este negativ :( Uitati aici o discutie www.avocatnet.ro/content/for...
Certificat de revolutionar ??? Niciodata nu e tarziu ca cei ce au facut revolutia sa primeasca certificat de revolutionar !!! Luptati pentru certificatul de revolutionar dar nu uitati si de celelalte drepturi !!
da,de certificat de revolutionar este vorba,multumesc de raspunsuri.
cu respect,
Leonida.
trifan gheorghe a scris:

Certificat de revolutionar ??? Niciodata nu e tarziu ca cei ce au facut revolutia sa primeasca certificat de revolutionar !!! Luptati pentru certificatul de revolutionar dar nu uitati si de celelalte drepturi !!

Nu cred ca este posibil sa se mai obtina asa ceva .... legiuitorul a prorogat de cateva ori termenul de depunere a dosarului ... ultimul termen fiind 01.01.2010.

Alte discuții în legătură

Certificat de mostenitor petrenadrian petrenadrian Buna ziua, In 1989 tatal meu a aprticipat la revolutie in perioada 22-24.12 in fata televiziunii. Practic a stat acola zi si noapte. Din pacate pana acum nu ... (vezi toată discuția)
Revolutia... gigelas gigelas Chiar nu se gaseste nimeni,care sa cunoasca detalii in privinta modului in care un luptator revolutionar,care nu si-a cerut drepturile,sa poata acum ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine calitatea de luptator in revolutie acum? felixrobert felixrobert In perioada Revolutiei din 1989 am fost militar in termen la o unitate din Tecuci, de unde am fost dusi la apararea obiectivelor din Galati si a podului de la ... (vezi toată discuția)