avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot obtine calitatea de luptator in revolutie acum?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot obtine calitatea de luptator in revolutie acum?

In perioada Revolutiei din 1989 am fost militar in termen la o unitate din Tecuci, de unde am fost dusi la apararea obiectivelor din Galati si a podului de la Cosmesti, Galati.As vrea sa stiu daca se mai poate obtine certificatul de luptator in Revolutie acum, deoarece pana acuma nu am fost in tara.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:15, 14 Octombrie 2011
Termenul pentru depunerea actelor a expirat la 01.ianuarie.2010

O astfel de discutie s-a mai purtat pe forum:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revolutia 1989 leonida leonida daca trei persoane au participat la revolutia din 1989,si nu si-au depus dosarele pana acum,mai poate acum sa depuna dosarele?si daca nu ,poate sa ceara prin ... (vezi toată discuția)
Certificat de revolutionar lazarica18 lazarica18 Care sunt actele necesare obtinerii unui certificat de revolutionar? Si daca se mai pot depune? (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor petrenadrian petrenadrian Buna ziua, In 1989 tatal meu a aprticipat la revolutie in perioada 22-24.12 in fata televiziunii. Practic a stat acola zi si noapte. Din pacate pana acum nu ... (vezi toată discuția)