Ideea este ca editarea trebuie sa o faca userii , nu sa astepte sa editeze administratorii si moderatorii , si unui user care scrie un mesaj in care posteaza si date neverificate despre anumite persoane trebuie sa-i fie sters mesajul daca nu si-l editeaza pentru ca este evident ca nu a citit regulamentul forumului si incurca locul .
Update : Uite ca gasii si un astfel de mesaj care ar trebui sters fara discutie si unde intrebarea este inutila , fiind evident ca datele personale au fost puse in scop de razbunare , deoarece avocatnet este indexat foarte repede .
www.avocatnet.ro/content/for...
Daca eu scriu ca "Andreea Lisievici are opinii radicale de cand a devenit avocat senior " , trebuie sa astept sa-mi editeze mesajul un administrator sau moderator in loc sa-l revizuiesc singur ?
Sper ca Andreea nu o sa considere intrebarea mea un atac personal , pentru ca eu pusai doar o intrebare retorica .
Eu sunt curios de unde a venit ideea cu editarea timp de 24 de ore si nu timp de 48 sau 72 de ore ?
Mie imi pare rau ca a disparut previzualizarea mesajului .
Poate ca userilor care au un anumit numar de postari in forum ar trebui sa li se ofere posibilitatea sa-si poata previzualiza mesajul , pentru ca prin previzualizare se pot observa mult mai usor greselile facute .