avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contract pe 2 ani?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contract pe 2 ani?

Acum 2 ani am incheiat un contract de abonament pe o perioada de 2 ani. Am platit intotdeauna la timp, iar acum se incheie contractul. M-am dus sa fac cerere pentru inchiderea abonamentului deoarece se terminasera cei 2 ani (desi nu inteleg de ce trebuia sa mai fac cerere pentru ca am semnat doar pentru 2 ani- puteam confirma doar prin telefon).....iar la [EDITAT] am intrebat cand va fi ultima factura... Mi s-a raspuns:" ORICUM SE VA MAI EMITE O FACTURA DUPA LUNA INCHEIERII CONTRACTULUI!!"Si cand am intrebat de ce, a raspuns simplu:"Nu stiu sa va raspund la aceasta intrebare, sunati la [EDITAT]! Am sunat sa vb. cu un consultant si imi raspund numai roboti(la 1234)! am intrat pe site-ul lor , am sunat la toate numerele de pe site.....numai roboti! Ce pot sa fac? Ma deranjeaza foarte mult, si nu suport sa ma pacalesca sub nasul meu! Nu sunt singura persoana pacalita, firma de telefonie [EDITAT] se bucura de orice ban in plus.... Ce pot sa fac ca sa ii opresc?
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 22:21, 21 Decembrie 2010
poate fi pe 0 acea factura sau sa aveti ceva bani de luat. abonamentul se plateste in avans, iar costul convorbirilor apare pe factura urmat
Precum a spus gi_jane2, costurile convorbirilor vi se pot factura abia dupa ce luna s-a incheiat, respectiv abonamentul s-a terminat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

4 abonamente la aceeasi firma de telefonie mobila vali_fl64 vali_fl64 Buna seara, am si eu o intrebare referitoare la plata unor abonamente la o firma de telefonie mobila. Mai exact am 4 abonamente pe numele meu si deoarece luna ... (vezi toată discuția)
Factura inexistenta apărută la 2 ani de la portare Dr84u Dr84u Bună seara. Acum 2 ani mi-am portat numărul de telefon (abonament) din rețeaua t în alta. Azi am aflat de la mama că a venit acasă o notificare de la o ... (vezi toată discuția)
Creanta catre o firma de recuperari Raluca1Alexe Raluca1Alexe Buba ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema. Acum mai bine de 10 ani, sotul meu (pe atunci nu ne cunosteam) si-a facut un abonament la o firma de telefonie ... (vezi toată discuția)