avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... 4 abonamente la aceeasi firma de telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

4 abonamente la aceeasi firma de telefonie mobila

Buna seara, am si eu o intrebare referitoare la plata unor abonamente la o firma de telefonie mobila.
Mai exact am 4 abonamente pe numele meu si deoarece luna aceasta nu am primit banii la timp am achiatat doar doua abonamente in loc de 4. mi s-a spus ca voi avea acces doar la abonamentele platite dar cand am sunat sa fac confirmarea platii mi s-a spus ca nu pot avea acces la convorbiri pana cand nu voi achita si celelante doua abonamente.mentionez ca abonamentele sunt incheiate in perioade diferite si nu toate odata.
multumesc X-(
[Editat - nu mai scrieti cu litere mari, va rog - se citeste greu]
Ultima modificare: Marți, 20 Decembrie 2011
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 21:17, 3 Ianuarie 2012
In opinia mea este un abuz.

Firma respective are un formular de asistenta si reclamatii pe site.
Completati-l cu toate datele cerute, cereti deblocarea celor 2 abonamente platite si nu uitati sa mentionati ca daca nu vor raspunde cererii dvs. va veti adresa Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor.
Incercati din nou si la o reprezentanta, cu aceeasi ‘’amenintare’’.

Aveti aici un mic ghid de intocmire a unei reclamatii:
www.avocatnet.ro/content/for...
Am facut ce m-ati invatat , dar fara succes . Mi s-a spus ca din punct de vedere tehnic nu se poate sa am acces la doua abonamente chiar daca sunt platite si ca degeaba ma duc la protectia consumatorului ca nu o sa rezolv nimic. Am citit cu atentie toate contractele si din ele nu reiese ca daca nu achit un abonament nu ma pot folosi de cel pe care il aveam achitat la termenul scadent. Va multumesc pentru raspuns si pentru sfaturi
Scrie pe site-ul lor, am cautat si am gasit:

Ce se intampla daca am mai multe numere si nu platesc factura pentru unul dintre ele?
Dacă toate numerele de telefon sunt pe numele tău şi nu plăteşti factura pentru unul dintre ele, ţi se va restricţiona accesul pentru toate, chiar dacă nu eşti tu cel care le foloseşte.

Insa atata timp cat acest lucru nu vi s-a spus cand ati facut abonamentele / nu scrie in contracte, nu stiu ce valoare are.

Am cautat sa vad daca cineva a avut vreo experienta similara si am gasit, cu alta firma ce-i drept dar aceeasi practica de suspendare a 2 abonamente pentru ca nu a fost platit decat unul:

Pana la urma m-am folosit de celebrul meu nume si l-am sunat pe insusi directorul ANPC, care mi-a spus ca da, e un abuz dar ca tot ce pot sa fac e sa astept sa mi se solutioneze prima reclamatie, si pana atunci sa mai trimit una, dar pe fax, sau personal, ca faza cu emailul la ei inca „nu e bine reglementata”.

[ link extern ] /

Eu zic sa le faceti totusi reclamatie. Nu uitati sa scrieti ca ati incercat sa rezolvati cu ei mai intai si ca vi s-a explicat ca este imposibil dpdv tehnic (!) iar pe site scrie cu totul altceva (mai al naibii, ca sa zic asa).

:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie catre operator telefonie mobila blackshaddow blackshaddow Pe data de 15 dec 2011 am incheiat un contrat/abonament la o firma de telefonie mobila. in acest abonament am 2 optiuni d einternet incluse.Acest trafic ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorilor - poseta comandata online Rmilitaru Rmilitaru Buna ziua, as dori un sfat legat de urmatoarele: in 19.12.2012. am comandat online o poseta, pe care am primit-o in 23.12; am constatat urmatoarele: poseta ... (vezi toată discuția)
Sume restante abonament telefonie mobila ContSters215676 ContSters215676 Buna seara, Pe data de 25 iulie 2010 am facut un abonament pe 6 luni cu o companie de telefonie mobila. Apoi s-a prelungit automat pana cand am cerut ... (vezi toată discuția)