avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cum procedez pentru ca mi-a fost refuzata eliberarea ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cum procedez pentru ca mi-a fost refuzata eliberarea legitimatiei de student?

Buna seara, am o nelamurire daca ma poate ajuta cineva, implinesc 26 de ani peste aproximativ 2 luni de zile, sunt studenta la drept anul I zi iar cei de la facultate au refuzat sa imi dea legitimatia de student cu ajutorul careia pot avea reducere 50 % la transportul in comun (pe motiv ca doar cei pana la 26 de ani au dreptul la legitimatia aceasta).
Va multumesc foarte mult.

Alte discuții în legătură

Dreptul la transport redus cu metroul pentru studenti > 26 ani gabi_2015 gabi_2015 Buna ziua. Sunt studenta in anul I la o universitate acreditata - forma de invatamant ZI - si am peste 26 de ani. Conform OUG 2/2017 s-a eliminat limita de ... (vezi toată discuția)
Ratb - ca student, beneficiez sau nu de reducere? AndreiGr AndreiGr Buna seara, As dori sa ma lamureasca cineva daca se poate. Exista cumva vreo lege sau hotarare care sa stipuleze ca trebuie sa fii student in acelasi ... (vezi toată discuția)
Reduceri pentru studenti la calatoriile cu cfr eniko69 eniko69 Aş dori să ştiu , dacă studenţii care studiază în instituţiile de învăţământ din Uniunea Europeană pot beneficia de aceeaşi reduceri ca şi ... (vezi toată discuția)