avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1661 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii drepturi salariale handicap accentuat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

drepturi salariale handicap accentuat

Sunt incadrata in gradul Accentut (handicap fizic) si sunt salariata la o unitate bugetara, cu program normal de lucru (de 8 ore/zi) avand dreptul de neimpozitare a salariului. As dori sa stiu daca, pe langa acesta mai am dreptul la sporuri sau altceva. In plus, am auzit ca se discuta faptul ca si persoanele cu handicap vor plati din 2011 impozitul pe salariu. Este adevarat?
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 12:55, 22 Decembrie 2010
momentan exista doar scutirea de impozit pe salar, alte drepturi sau sporuri nu sunt prevazute, cat despre impozitarea salariului pentru persoane cu handicap din 2011 pana apare actul normativ in vigoare pot fi doar zvonuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor 15 % salariu.handicap accentuat. netsky netsky Buna ziua, Am citit undeva ca se acorda un spor de 15 % din salariu, persoanelor care detin un certificat de incadrare in grad de handicap accentuat sau ... (vezi toată discuția)
Contributia la sistemul public de sanatate si incadrarea in grad de handicap robert19841209 robert19841209 Buna ziua am Diabet zaharat Tip 1 cu 4 insuline pe zii 15 Novorapid dimineata, 20 NR la amiaza si 17 NR la cina si 40 de Lantus inainte de culcare.Diabetul il ... (vezi toată discuția)