Buna ziua am Diabet zaharat Tip 1 cu 4 insuline pe zii 15 Novorapid dimineata, 20 NR la amiaza si 17 NR la cina si 40 de Lantus inainte de culcare.Diabetul il am din 8 ianuare 1993.Daca sunt angajar de ce mi se trag contributiile la asigurare si cand nu sunt angajat atuncea imi plateste statul? Daca obtin hartiile de handicap imi modifica ceva aceste hartii la statutul de angajat??
In fuctie de starea prezenta si de varsta dobandirii diabetului va puteti face dosar pentru incadrare intr-un grad de handicap.In functie de gradul de handicap puteti beneficia de anumite drepturi printre care si : scutirea de impozitul locuintei, impozitul pe venit( salariu) ,medicamente gratuite, transport gratuit bilete tratament. Va doresc sanatate
Chiar daca veti avea o decizie de incadrare intr-un grad de handicap,contributia la sanatate o veti suporta in continuare,avand un contract de munca si un venit din salarii.
In cazul in care nu ati avea niciun venit impozabil si suferind de o afectiune inclusa in programele nationale de sanatate ,ati fi putut beneficia de asigurare fara plata contributiei.
Dar,eu spun ca trebuie sa fiti fericit ca puteti sa aveti un loc de munca si un venit din salariu,in loc de a beneficia de asigurare fara plata.
Multa sanatate si putere de munca in continuare!
@laura64,
De scutire de impozit/salariu beneficiaza doar cei incadrati intr-un grad de handicap grav,cf.precizarilor din Codul Fiscal.
Nu ma intelegeti gresit, nu ma plang ca am un loc de munca, Ii multumesc celui de Sus ca inca am unde lucra. Daca ma incadreaza in vreun grad de handicap imi poate afecta acest lucru cumva calitatea de angajat?(sa nu am dreptul numai la jumate de norma,etc....)
Nu va afecteaza in nici un fel faptul ca o comisie de specialitate din cadrul DGASPC-ului din localitatea dumneavoastra, va poate incadra intr-un grad de handicap, in functie de diagnostic. Dimpotriva asa cum v-am spus puteti avea facilitati iar angajatorul dumneavoastra nu are motive sa va dea jumatate de norma, ba chiar este o lege care spune ca au obligatia sa angajeze persoane cu handicap pentru ca au si ei ca angajatori facilitati.
"Daca ma incadreaza in vreun grad de handicap imi poate afecta acest lucru cumva calitatea de angajat?(sa nu am dreptul numai la jumate de norma,etc..."
Doar daca ati fi pensionat de invaliditate gr.III s-ar pune problema reducerii programului de lucru la 4 ore.