Buna ziua!Bunicii din partea sotului vor sa faca pe numele lui un contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere si inmormantare. Casa cand va intra in proprietatea lui dupa semnarea contractului sau dupa decesul bunicilor?Atunci va fi bun dobandit in timpul casatoriei cu mine,tinand cont ca doar el este trecut in contract?Cam la ce costuri se ridica un asemenea contract?Multumesc.
Buna seara,am citit intrebarile d-voasta si este corect ce au spus utilizatorii dinaintea mea,dar eu am o nedumerire:de ce sa faceti d-voastra contract de intretinere pt. jumatate din bunurile bunicilor(de aici vin o multime de cheltuieli)iar celalalt nepot sa primeasca cealalta jumatate fara nici o obligatie?Mi se pare incorect!Daca bunicii vor contract de intretinere(pt. ca asta este de fapt contractul de V-C pe care vreti sa-l faceti) atunci sa va lase tot,pt. ca pot face ce vor cu bunurile lor atita timp cit sunt in viata!Nu v-as sfatui sa intrati in asa "lucru incurcat" pt. ca in final va mai fi si celalalt mostenitor acolo pe curte si nu e bine.Oamenii se schimba! sd 2010 are dreptate: ca sa va faca contract de V-C trebuie sa faca dezmembrare pe casa si teren si asta costa bani pe care cred ca tot voi ii platiti,iar celalalt vine la gata.Socotiti ce cheltuiti si ce cistigati si vedeti daca merita!Succes!