avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA INDEPENDENT - VENIT INTRACOMUNITAR
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

INDEPENDENT - VENIT INTRACOMUNITAR

Pentru un pf care emite facturi in Ue ce declaratii se depun la finante.
Din cate am inteles s-a inregistart ca platitor de tva numai pentru aceasta tranzactie.
A fost depusa declaratia 390 , trebuie depusa si declaratia 300
Cel mai recent răspuns: jester , utilizator 11:14, 24 Decembrie 2010
banuiesc ca este vorba despre prestari servicii catre UE.
trebuie sa se inregistreze in scopuri tva intracomunitar (nu platitor de tva), sa se inscrie in ROI si sa depuna decl. 390.

decontul de tva (decl. 300) se depune numai de catre platitorii de tva.

numai daca va beneficia de servicii din UE, va plati tva in romania, prin formularul 301.
Ultima modificare: Vineri, 24 Decembrie 2010
jester, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii intracomunitare - declaratii lunare - confuzie la anaf ? ionut_2005ro ionut_2005ro Buna ziua, Sunt o persoana fizica autorizata inregistrata in registrul operatorilor intracomunitari si inregistrat in scopuri TVA. Sunt inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara de servicii irina.tranoiu irina.tranoiu Buna ziua, Am o firma neplatitoare de tva care are ca obiect de activitate activitati de realizare soft la comanda. Doresc sa fac o achizitie ... (vezi toată discuția)
Completare decont 300 tva pentru pfa Mark68 Mark68 Buna ziua! Am un PFA inregistrat in ROI si prestez servicii intracomunitare emitand facturi cu TVA 0.(netaxabil in Romania conf. art. 133 alin 2 Cod ... (vezi toată discuția)