avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis categoria b suspendat, dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis categoria b suspendat, dosar penal

am permisul cat B suspendat pana la definitivarea cercetarilor(fuga de la locul accidentului si vatamare corporala din culpa).in aceste conditii pot face scoala de soferi din nou,cat C D E?cei de la scoala de soferi spun ca da..
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:59, 23 Decembrie 2010
Cei de la scoala de soferi au tot interesul sa va raspunda astfel .... insa nu vad rostul acestui demers al dvs. ... asteptati decizia ...
Astepati rezolutia procurorului.
procurorul a spus ca judecatoria va da decizia,dar nu stiu cat va dura procesul
S-ar subintelege din cele relatate de dvs ca procurorul a trimis dosarul cu rechizitoriu spre competenta solutionare judecatoriei,situatie in care urmeaza sa fiti judecat pentru fapta comisa.
In acest caz,nu are niciun rost demersul dvs.de a urma cursurile scolii de soferi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu vatamare corporala! vulcanescu35 vulcanescu35 buna seara, pe data de 15.10 am avut un accident cu vatamare corporala a doua persoana, mentionez ca se aflau in masina cu care am intrat in coliziune, vina ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu vatamare corporala catalin potoasca catalin potoasca Buna ziua , am avut si eu un accident auto care sa lasat cu vatamarea corporala a celuilalt sofer si asi vrea sa stiu daca starea mea de recidivist pentru o ... (vezi toată discuția)
Oare se poate? Pop Sabin Pop Sabin Am avut un accident de masina din care a rezultat decesul cumnatului si ranirea usoara a ceilalte parti care venea din sens invers, ei nu au avut pretenti ... (vezi toată discuția)