daca lucrez intr-o institutie si ca angajat semnez cu acordul clientului pe un borderou intern in locul clientului pentru un act oficial adus de client si semnat de EL(borderoul nu este un act oficial,este o evidenta interna) si alti colegi,chiar si seful a facut asta,dar un coleg rau intentionat face sesizare angajatorului impotriva mea.Clientul nu a facut cerere scrisa impotriva mea.ANGAJATORUL poate face plangere la politie sa-mi faca dosar penal ca nu este semnatura clientului.
Daca nu exista plangere din partea clientului semnata impotriva mea,ce se poate intampla?
Sanctiune
alonso_first_one
Daca un angajator a semnat in locul unui angajat pe contractul de munca sau pe actul aditional contractului de munca,ce sanctiune i se poate da si cum as putea ... (vezi toată discuția)
Lipsa prejudiciu
anjinsan
Buna Ziua,
Administratorul unei societati de colectare fier vechi este acuzat ca a semnat in locul unui beneficiar o adeverinta din care rezulta ca acesta a ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura
elnyy
Sotul meu a facut un imprumut foarte mare la o banca fara stirea mea, iar pentru a i se acorda acel imprumut avea nevoie de aprobarea si semnatura mea. Prin ... (vezi toată discuția)