avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals?

daca lucrez intr-o institutie si ca angajat semnez cu acordul clientului pe un borderou intern in locul clientului pentru un act oficial adus de client si semnat de EL(borderoul nu este un act oficial,este o evidenta interna) si alti colegi,chiar si seful a facut asta,dar un coleg rau intentionat face sesizare angajatorului impotriva mea.Clientul nu a facut cerere scrisa impotriva mea.ANGAJATORUL poate face plangere la politie sa-mi faca dosar penal ca nu este semnatura clientului.
Daca nu exista plangere din partea clientului semnata impotriva mea,ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:35, 24 Decembrie 2010
ce rol are borderoul acesta? ce consecinte juridice are semnatura respectiva?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Decembrie 2010
Mihaela Enache, Avocat
"cu acordul clientului " ... atata timp cat clientul isi va asuma continutul acelui act semnat de tine, tu practic te afli in situatia unui mandat.

Acel borderou ce reprezinta mai exact ? ce atributii ai tu in calitate de angajat ?
Care sunt consecintele juridice ale completarii si semnarii acelui borderou ?
Ce se intampla daca borderoul lipseste ?
ACEL BORDEROU ESTE O EVIDENTA INTERNA DIN CARE REIESE CA ACTUL S-A DEPUS LA BIROU ( revin este o coala de hartie simpla pe care scrie BORDEROU)
nu sunt consecinte juridice, acel borderou nu inseamna nimic pt institutie doar ca este fals de semnatura

Alte discuții în legătură

Sanctiune alonso_first_one alonso_first_one Daca un angajator a semnat in locul unui angajat pe contractul de munca sau pe actul aditional contractului de munca,ce sanctiune i se poate da si cum as putea ... (vezi toată discuția)
Lipsa prejudiciu anjinsan anjinsan Buna Ziua, Administratorul unei societati de colectare fier vechi este acuzat ca a semnat in locul unui beneficiar o adeverinta din care rezulta ca acesta a ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura elnyy elnyy Sotul meu a facut un imprumut foarte mare la o banca fara stirea mea, iar pentru a i se acorda acel imprumut avea nevoie de aprobarea si semnatura mea. Prin ... (vezi toată discuția)