avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu pentru ingrijire copil bolnav
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu pentru ingrijire copil bolnav

Va rog mult, am o nelamurire in leg. cu conc. pentru ingrijire copil bolnav. As dori sa aflu de cine t. eliberat acest conc.,de catre med. de fam. al copilului sau al parintelui?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:34, 23 Decembrie 2010
de catre medicul copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru ingrijire copil bolnav danilaalexa danilaalexa Am si eu o nelamurire, cine trebuie sa elibereze conc. pentru ingrijire copil bolnav,medicul de fam. al copilului sau al mamei? In luna oct. 2010 mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Eliberare concediu medical cod 09 blondi28 blondi28 Buna ziua am am o problema. Fetita s-a imbolnavit am fost la med. ei de fam,si exact in ziua inscrierii-mutarii la ea, a consultat-o si mi-a zis ca nu imi ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pentru ingrijire copil cu handicap grav mitimama2000 mitimama2000 Sunt mama unui baiat autist in virsta de 8 ani si jumatate.Conform legii 448/2006 ,art .12, am dreptul la concediu medical pentru ingrijire copil bolnav pentru ... (vezi toată discuția)