avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu pentru ingrijire copil bolnav
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu pentru ingrijire copil bolnav

Am si eu o nelamurire, cine trebuie sa elibereze conc. pentru ingrijire copil bolnav,medicul de fam. al copilului sau al mamei? In luna oct. 2010 mi-a fost eliberat concediul de catre medicul de familie al copilului, in luna noiembrie am schimbat medicul de fam. al copilului, iar cand am cerut sa mi se elibereze conc. pt. ingrijire copil bolnav, mi s-a spus ca s-a schimbat legislatia si ca medicul de familie al parintelui tb sa-mi elibereze acel conc., iar medicul meu de familie imi spune ca celalalt tb. sa mi-l elibereze...va rog, sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Concediu pentru ingrijire copil bolnav danilaalexa danilaalexa Va rog mult, am o nelamurire in leg. cu conc. pentru ingrijire copil bolnav. As dori sa aflu de cine t. eliberat acest conc.,de catre med. de fam. al copilului ... (vezi toată discuția)
Eliberare concediu medical cod 09 blondi28 blondi28 Buna ziua am am o problema. Fetita s-a imbolnavit am fost la med. ei de fam,si exact in ziua inscrierii-mutarii la ea, a consultat-o si mi-a zis ca nu imi ... (vezi toată discuția)
Concediu medical ContSters89845 ContSters89845 buna ziua. ma numesc Popescu Mariana si sunt din Galati. am o nelamurire in legatura cu concediul medical. Pe data de 15 aprilie 2010 am facut varsat de vant. ... (vezi toată discuția)