avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Motivarea recursului - citatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Motivarea recursului - citatie

Am primit citatia fara cerere recurs ( motivarea recursului ) . Ce sa inteleg ?
N-ar fi trebuit ca o data cu citatia sa primesc si motivarea pt a face , eventual , intampinare ?
Multumesc pt orice informatie data !
Cel mai recent răspuns: lungu1on , utilizator 11:01, 30 Decembrie 2010
ba da, insa mai mult ca sigur nu s-au depus doua exemplare din recurs!
daca puteti mergeti la C.A. ... in orice caz va este necesar pentru a vedea ce anume se invoca in recurs, daca nu puteti ajunge veti putea cere termen pentru a lua la cunostinta de motivele de recurs!
Poate vor depune motivele doar la sedinta! Atunci cereti termen de studiu si la urmatorul termen sa invocati nulitatea recursul pe lipsa motivelor, care au f depuse tardiv (acestea trebuind depuse inauntrul celor 15 zile de declarare a recursului)!
... si daca nu s-ar incadra cnf. art. 306(2) c.p.c. .
Daca nu motiveaza recursul la primul termen, i se respinge, daca il motiveaza, instanta va va acorda timp sa va faceti intampinarea.
în cazul în care doriţi să acceleraţi cursul judecăţii, mergeţi la arhivă şi consultaţi dosarul şi puteţi să vă pregătiţi, ce-i drept nu ştiu la ce v-ar folosi, dacă nu din pură curiozitate.

Alte discuții în legătură

Cerere reconventionala peste termen ContSters14151 ContSters14151 As avea nevoie urgenta de decizii ale ICCJ si decizii CEDO care sa contina admiterea unei cereri reconventionale peste termenul legal, respectiv odata cu ... (vezi toată discuția)
Necomunicarea motivelor de recurs xyz2012 xyz2012 Buna ziua, Sunt parte, in calitate de intimat, intr-un proces, un recurs care are primul termen la tribunal in 2 octombrie \'13, se judeca pe vechiul ... (vezi toată discuția)
Recurs tardiv motivat. Brokeru22 Brokeru22 Buna seara. Am invocat exceptia motivarii tardive a recursului potrivit art. 303 alin 1 vechiul cod de procedura civila. Am solicitat instantei sa constate ... (vezi toată discuția)