avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum sa aflu la ce punct este practica pentru ami face ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum sa aflu la ce punct este practica pentru ami face pasaport romin?

vreu sa aflu in cit timp se face cu adevarat un pasaport romin?:love::((:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:48, 25 Decembrie 2010
Doriti sa detaliati care este problema ?

Cu plata unei taxe de urgenta la 72 de ore dupa depunerea tuturor actelor ,daca retin exact
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Decembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator
atica a scris:

vreu sa aflu in cit timp se face cu adevarat un pasaport romin?:love::((:(

În conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 2252/2004 al Consiliului Uniunii Europene din 13 decembrie 2004 privind standardele pentru elementele de securitate şi elementele biometrice integrate în paşapoarte şi în documente de călătorie emise de statele membre, România, ca stat membru, a introdus paşapoartele electronice.
Termenul de eliberare este de până la 30 de zile lucrătoare.
Pentru situaţii de urgenţă românii pot solicita paşaportul temporar, care se eliberează în cel mult 3 zile lucrătoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tipuri de pasapoarte. documente necesare pentru obþinerea pasaportului Ares-3 Ares-3 În conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 2252/2004 al Consiliului Uniunii Europene din 13 decembrie 2004 privind standardele pentru elementele de ... (vezi toată discuția)
Ambasada din arabia saudita imi refuza actele intocmirii pasaportului romanesc mihavasile mihavasile Buna ziua, Va rog din suflet sa ma ajutati intr o problema delicata care necesita o rezolvare urgenta.Locuiesc in Arabia Saudita,pasaportul meu expira pe data ... (vezi toată discuția)
Pasapoarte BO BO va rog sa-mi explicati cum e cu legea pasapoartelorcu cip.se vor elibera pasapoarte simple(fara cip) pe un anumit termen? si care sunt conditiile? (vezi toată discuția)