avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis de conducere-inchisoare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis de conducere-inchisoare

in anul 2006,sotul meu a fost oprit d un echipaj de politie si,in urma analizelor la sange,i s-a descoperit a alcoolemie de 0,80.a primit o pedeapsa de un an cu suspendare.in anul 2009,in urma unui control de rutina a unui alt echipaj,i s-a descoperit o alcoolemie de 0,82 in sange.a primit o pedeapsa cu inchisoarea de 3 luni,plus pedeapsa de un an din urma.cat va executa,exact,din aceasta pedeapsa,daca deja au trecut 3 luni?nu se poate face nimic pentru a executa cat mai putin?
Ultima modificare: Duminică, 26 Decembrie 2010
dogaru oana, utilizator
Cel mai recent răspuns: dogaru oana , utilizator 10:05, 3 Ianuarie 2011
Va iesi pe liberare conditionata.
Va executa 2/3 din pedeapsa.
Va executa 2/3 din pedeapsa,iar aceasta ar putea fi scazuta pana la 1/2 in cazul in care presteaza munca la locul de detentie,unde se castiga 7 zile la luna pentru cei care sunt inclusi in programe de munca
daca este la regim deschis poate castiga mai mult de 7 zile.
oricum va executa 10 luni din care se vor scade zilele considerate a fi castigate ca urmare a muncii prestate.
succes
multumesc pentru raspunsuri.speram k am putea face ceva pt a reduce din pedeapsa,dar...
dupa executarea pedepsei,cand va putea primi permisul de conducere?va trebui sa faca scoala din nou?

Alte discuții în legătură

Recuperare permis marcu001 marcu001 Buna ziua ! Intrebarea mea e cand pot sa recuperez carnetul de conducere dupa ce mi s-a dat o pedeapsa de 5 luni cu suspendare pt alcool la volan , carnetul ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan Casano Casano Ma oprit un echipaj de politie in data de 21 ianuarie, am suflat in etilotest si rezulatul fiind 0,63 aer expirat si 1,2 in sange. Ce pedeapsa as putea lua si ... (vezi toată discuția)
Bună seara! in urma unui accident de circulație am fost condamnat ... mircea324 mircea324 Bună seara! In urma unu accident de circulație am fost condamnat la 2ani si 8 luni închisoare cu executare. Am fost eliberat condiționat după 1an si 4 ... (vezi toată discuția)