in anul 2006,sotul meu a fost oprit d un echipaj de politie si,in urma analizelor la sange,i s-a descoperit a alcoolemie de 0,80.a primit o pedeapsa de un an cu suspendare.in anul 2009,in urma unui control de rutina a unui alt echipaj,i s-a descoperit o alcoolemie de 0,82 in sange.a primit o pedeapsa cu inchisoarea de 3 luni,plus pedeapsa de un an din urma.cat va executa,exact,din aceasta pedeapsa,daca deja au trecut 3 luni?nu se poate face nimic pentru a executa cat mai putin?
Permisul de conducere a fost anulat ca urmare a ramanerii definitive a hotararii de condamnare pentru infractiunea prev de art.87 al.1 din Oug 195/2002.
Avand in vedere ca sotul dvs. a fost condamnat la o pedeapsa cu executare in regim privativ de libertate, acesta se va putea prezenta la examen pentru obtinerea unui nou permis de conducere, pentru toate categoriile avute anterior condamnarii, dupa un termen de 6 luni de la data executarii pedepsei in regim de privativ de libertate.
Recuperare permis
marcu001
Buna ziua ! Intrebarea mea e cand pot sa recuperez carnetul de conducere dupa ce mi s-a dat o pedeapsa de 5 luni cu suspendare pt alcool la volan , carnetul ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan
Casano
Ma oprit un echipaj de politie in data de 21 ianuarie, am suflat in etilotest si rezulatul fiind 0,63 aer expirat si 1,2 in sange. Ce pedeapsa as putea lua si ... (vezi toată discuția)