avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calitatea apei calde la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calitatea apei calde la bloc

Buna ziua,
De cam multisor in blocul meu apa calda are un miros neplacut, la prima deschidere (urcare) a apei la etajul 10. Intrebat, fochistul imi spune ca este din cauza unui fitru si ca tevile nu mai sunt curatate de peste 20 de ani si ca la dorinta acestuia de a remedia presedintele asociatiei invoca lipsa banilor.
Care sunt pasii de urmat pentru a verifica oficial calitatea apei, (care banuiesc ca nu este buna pentru pielea sensibila) si pentru a obliga conducerea de a investi in aceasta curatare a tuturor tevilor sau cazanelor. Undende se poate trimite o cerere de verificare a calitatii apei sau la cine sa poate face o reclamatie scrisa.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 07:37, 27 Decembrie 2010
Craciun fericit!

Cu riscul de a va dezamagi, nu stiu sa existe norme in privinta calitatii apei calde menajere, ci doar in ceea ce priveste apa potabila.
In ce sens are miros neplacut, cu ce se aseamana mirosul?
Acel miros nu cred ca are vreo legatura cu starea de uzura a tewvilor. In cel mai rau caz ar trebui ca apa sa aiba o culoare de rugina, dar cu mirosul...
Craciun fericit si multumesc pentru raspuns. Se pare ca nu putem ramane nici in aceasta zi linistiti in totalitate !

Mirosul este greu de descris, dar nu pentru ca este foarte puternic Incerc sa explic: miros de apa stagnanta, din canale, dar nu de canale in care se revarsa toaletele. Cand se intrerupe apa din diverse motive, culoarea este rosie maronie (ca rugina) si trebuie sa o las mult timp sa curga, avand in vedere si nivelul la care se afla apart. meu.
Daca imi puteti da o sugestie, ar fi ok,, daca nu as dori sa mai lamuresc o alta problema legata de neplata intretinerii. Astept sa-mi raspundeti ca sa va dau informatiile necesare.
Cu stima, Cristiana Lemaitre
~ Conținut șters la cerere ~
retelele dev apa au o durata normata de viata !! depasirea acesteia creaza inconveniente si cheltuieli suplimentare !! locatarii + administratia trebuie sa procedeze la schimbarea acestora
Multumesc si sarbatori linistite. Ma voi ocupa de cerere imediat dupa sarbatori.

Alte discuții în legătură

Calitatea apei calde - probleme majore helloween helloween Buna ziua, Imi cer scuze anticipat daca subiectul a fost discutat, dar in urma cautarilor nu am regasit punctele pe care doresc sa vi le prezint si ... (vezi toată discuția)
Instalare cazan, boiler alta instalatie de caldura/apa calda im82 im82 Buna ziua, Locuinta la bloc. Pentru instalarea unui cazan sau boiler sau alta instalatie de generare a apei calde menajere sau agent termic de ce semnaturi ... (vezi toată discuția)
Consum apa calda Utilizator984 Utilizator984 Locuiesc in Bucuresti la etajul 9 al unui bolc. Consumul mediu de apa calda este in jur de 10 mc pe luna insa aproape 50% din aceasta apa este rece. Daca ... (vezi toată discuția)