avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... taxare ilegala pe internet
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

taxare ilegala pe internet

am intrat pe internet de pe telefonul mobil si am consumat 100MB de trafic si pentru acesti MB imi factureaza 100 de euro pe factura ,adica 1MB sa-l platesc cu 1 euro.
Mi se pare exagerat sa platesc aceasta suma .Ce ar trebui sa fac ?Eu cred ca este ilegal sa ma tarifeze la asa un pret .Este vreo reglementare legislativa in acest sens?
va multumesc
Sarbatori cu bine
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:50, 26 Decembrie 2010
cereti explicatii firmei de telefonie. asigurati-va ca tariful practicat e cel din contract sau oferta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furnizorul nu respecta contractul ContSters75649 ContSters75649 buna seara am un abonament la [FURNIZOR] de voce de 6 euro pe luna. am intrat pe internet si am folosit 102 MB iar acum cei de la [FURNIZOR] imi cer sa ... (vezi toată discuția)
Factura uriasa la tel mobil datorita traficului de date EIA EIA Sunt titularul unui abonament de telefonie la O*****. Telefonul a fost folosit de fica mea in varsta de 10 ani (am si declarat-o pe situl lor ca ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange Tudor Mincu Tudor Mincu Buna ziua, Am o problema cu Orange. In Decembrie 2009 am achizitionat un telefon Blackberry 8520 Curve de la ei, cu abonament de 20 de euro (TVA inclus). ... (vezi toată discuția)