avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Facturi nesemnate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Facturi nesemnate

O factura expediata prin posta sau depusa la registratura unei primarii, daca nu a fost returnata intr-o luna am inteles ca este acceptata la plata.
Imi poate cineva confirma asta?
Cel mai recent răspuns: ContSters183043 , utilizator 17:27, 26 Decembrie 2010
depinde ptr ce ati emis factura. in functie de obiectul serviciilor este posibil sa fie nevoie de un accept al auditorului sau consultantului. oricum, o factura acceptata la plata trebuie sa aibe mentionata pe ea "bun de plata" de la serviciul financiar al Primariei.

daca nu obtineti aceasta mentiune, puteti actiona in instanta primaria si in instanta veti vedea daca primaria are motive intemeiate sau nu sa refuze plata facturilor.
Factura a fost emisa pentru servicii de consultanta in urma carora s-a obtinut o finantare nerambursabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vrut să achit prețul unui produs primit prin curierat, dar curierul mi-a spus că e cu ramburs 0. după 8 luni mi se cer banii, trebuie să plătesc eu sau cine a greșit? Petr4567 Petr4567 Buna ziua.Pe scurt situatia: -un produs expediat prin curier cu ramburs 0,fara factura fiscala de insotire a produsului.Am primit coletul si dorind sa achit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori urgent un raspuns la o intrebare. ce valoare ... andynyul andynyul Buna ziua! As dori urgent un raspuns la o intrebare. Ce valoare juridica are faptul ca intr-o primarie s-a semnat pentru primire de catre REGISTRATURA o ... (vezi toată discuția)
Factura neachitata carymen carymen buna ziua! o firma primeste de la o alta firma o comanda de prestari servicii! sfirma prestatoare onoreaza comanda si executa lucrarea; emite factura si o ... (vezi toată discuția)