avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene nerambursabile

Se mai acorda fonduri europene nerambursabile?
Cel mai recent răspuns: cristina toader , utilizator 22:27, 1 Ianuarie 2011
Da, si in 2011 se acorda fonduri europene nerambursabile.
Inceputul lui 2011 este destul de aglomerat in ceea ce priveste masurile ce se vor deschide pentru depunere proiecte cu finantare europeana.
Cele mai asteptate ca durata de la ultima deschidere sunt POS CCE 331 si 332, care finanteaza aplicatiile software, atat cele interne (gen CRM, ERP) cat si aplicatii pentru business online (B2B sau B2C).
O alta categorie de masuri sunt cele pentru intreprinderile mari sau pentru IMM in investitii mari(DMI 1.1).
Investitiile mari pentru IMM-uri beneficiaza si de o alocare de 200 mil Euro, cea mai mare de pana in acest moment. Ultimile alocari au fost de doar 30 mil Euro.
Un program interesant este si cel de finantare pentru introducerea standardelor de calitate (gen ISO).
Pentru resurse umane (POSDRU) se asteapta deschiderea masurii pentru calificare continua, prin programe strategice (pana la 5 mil Euro).
Acestea va intereseaza pe dvs. dar sunt mult mai multe fonduri care vor veni in 2011. Interesul este la fel de mare pentru fiecare in parte. Depinde de solicitant (ce vrea fiecare). In calitate de consultant in domeniu, va spun ca exista interes pentru aproape toate programele, masurile, submasurile active.
In ceea ce priveste intrebarea dvs. trebuie sa specificati ce domeniu va intereseaza pentru a va raspunde daca mai sunt fonduri.
Domeniul care ma intereseaza este: Axa III Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public - Domeniul Major de interventie 1 Sustinerea utilizarii tehnologiei informatiei si comunicatiilor - Operatiunea 1 Sprijinirea accesului la Internet si la serviciile conexe. Modulele 331 si 311. Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inființez un srl pentru proiect in start up mihaialexandru0810 mihaialexandru0810 Buna ziua, as dori sa mi înființez un srl cu domeniu de activitate servicii de curățenie, as dori sa mi spune va rog daca se poate aproba un astfel de ... (vezi toată discuția)
Schiţa ghidului solicitantului “sprijin financiar acordat pentru investiţii în întreprinderi” Daniela Bolog Daniela Bolog Autoritatea de Management pentru POS CCE anunţă lansarea în consultare publică schiţa Ghidului Solicitantului “Sprijin financiar acordat pentru ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile/rambursabile X200 X200 Posed o societate care a incheiat anul 2010 cu un profit mare si ca urmare indeplinete conditiile fiscale de a primi fonduri europene ... (vezi toată discuția)