avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe intermediere si comercializare combustibili (motorina)
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

intermediere si comercializare combustibili (motorina)

Buna ziua,
Va rog sa ma indrumati prin stufosul cod fiscal unde as putea sa gasesc toate informatiile necesare in vederea comercializarii si intermedierii produselor petroliere mai exact motorinei. Ma intereseaza si ce autorizatii trebuiesc obtinute pentru a fi in legalitate. Multumesc pentru sprijin
Cel mai recent răspuns: fscridon , utilizator 09:09, 12 Ianuarie 2011

Art. 206^69 -"Conditiii de distributie si comercializare" din Codul Fiscal
TITLUL VII Accize si alte taxe speciale/CAP. I^1 . Regimul accizelor armonizate
SECTIUNEA a 15-a . Alte obligatii pentru operatorii economici cu produse accizabile .
Multumesc mult pt ajutor
Scuze pt mesaj asa de intarziat :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confiscare bauturi spirtoase - infractiune, procedura contestatie carolmihai carolmihai buna ziua, zilele trecute au fost confiscate de la domiciliul meu aprox 450 l rachiu de catre Directia Regionala Vama sens in care mi -s-a intocmit un proces ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala de 20.000 de lei Laura 86 Laura 86 Buna ziua, Ce poate sa faca o persoana care a fost amendata pt ca avea in autoturismul proprietate personala 66 litri de bautura alcoolica nemarcata. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Vinzare en gross lilianadnc lilianadnc Buna seara,as dori sa stiu daca o societate are ca activitate comert cu ridicata al combustibililor solizi,lichizi si gazosi,mai precis de uleiuri minerale ... (vezi toată discuția)