avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovarea in clasa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovarea in clasa

Institutia la care sunt angajata a organizat examen pentru promovarea in clasa,datorita absolvirii studiilor universitare de licenta.Functia detinuta anterior a fost de referent cl.III gr.prof.superior tr.1 gradatia 5,iar in urma examenului sunt numita in functia de inspector cl.I grad prof.asistent,tr.1 gradatia 5,cu mentinerea salariului de baza avut conf.art.16 din Anexa III la Legea cadru nr.33o/2009. Nu inteleg de ce nu am putut beneficia de acel 5 % cresterea de salariu,deoarece in functia de referent superior am avut o vechime de 5 ani.
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Promovarea in clasa a functionarilor publici in anul 2010 roxanas roxanas In luna noiembrie 2010 am fost promovata in clasa din functia publica de executie de referent cl.III grad superior tr.1 gradatia 5 in functia publica de ... (vezi toată discuția)
Incadrare inspector asistent REDROSEX30 REDROSEX30 Buna seara! Numele meu este Neli si lucrez la o primarie ddin jud. Alba. In vara anulul 2009 am absolvit Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor absolvite gordius63 gordius63 Va prezint o speta si astept parerea Dumneavoastra in acest sens. Un functionar public , numit in functia publica de executie de referent Cl III , in ... (vezi toată discuția)