avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stagiu de cotizare pentru somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stagiu de cotizare pentru somaj

daca o luna are 22 zile lucratoare si s-a lucrat 19 zile lucratoare cate zile se considera stagiu de cotizare pentru a beneficia de somaj in acea luna
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:28, 28 Decembrie 2010
1. Conform Legii 76/2002 Agentiile de Somaj lucreaza cu zile calendaristice, nu cu zile lucratoare.
2. Asa ca depinde intre ce date au fost cele 19 zile lucratoare. Daca au fost intre 1-27 se considera 27 de zile cotizate pentru somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj? manowar1979 manowar1979 Buna ziua! Am nevoie de o informatie de la dvs deoarece agentia judeteana de care apartin, adica Targu Neamt, nu m-a lamurit...pana pe data de 22 decembrie ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de somaj dupa cim cu jumate norma si concediu crestere copil? Mira_A Mira_A Buna ziua, Beneficiez de somaj daca am lucrat inainte de a intra in concediu crestere copil cu norma 6 ore timp de cel putin un an? Am fost in concediu ... (vezi toată discuția)
Preaviz tatianab70 tatianab70 buna ziua!poate imi da si mie cineva un raspuns sunt in preaviz de astazi de 30 zile calendaristice si contractul mi se va incheia cu artic.65 alin.1si mi s-a ... (vezi toată discuția)