avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... SNG 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

SNG 2011

M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....

„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!

Eu am avut exact aceeasi problema cu certificarea copiilor, insa am trimis prin curier si prin fax. Am si sunat sa ma asigur daca este ok, insa mi s-a spus ca in principiu nu ar trebui sa fie probleme. Acum nu putem decat sa asteptam listele:)Mi s-a spus ca de ce nu am citit regulamentul insa in regulament scrie ca persoana desemnata de presedintele tribunalului trebuie sa faca certificarea copiilor. Cand l-am intrebat pe domnul respectiv mi-a zis ca nu trebuie ca sunt copii simple, si uite asa acum stam noi in stres si emotii pentru unii care nu isi fac bine treaba. Sper sa fie totul ok! Spor la invatat!:)
buna si eu cand am depus dosarul doamna de la tribunal nu mi-a pus stampila conform cu originalul dar nu ma sunat nimeni pana acuma sper sa nu-mi respinga dosarul vom vedea luni cand afiseaza listele cu dosarele admise spor la invatat la toata lumea
Si eu am patit la fel.
Cand am dat in 2010 mi le-a certificat prim-grefierul si acum nu.
Dar eu am trimis prin posta normala, cu prioripost. Tie ti s-a spus sa trimiti prin curierat?
Imi spuneti si mie pana la ce articol avem la executarea silita?

Va multumesc!
Chiar nu ma poate ajuta nimeni cu intrebarea legata de executarea silita?
Vreau sa stiu si eu pana la ce articol din cod avem de invatat,practic la ce se refera incuviintarea ex silite de catre instanta?
Astept un raspuns .Va multumesc.Bafta!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)