avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... SNG 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

SNG 2011

M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....

„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!

AAsasin a scris:

Pentru cei care au tot intrebat de cazare destul de ieftina la hotel decent. Sa imi dea un mesaj privat pt k nu cred k am voie sa pun link cu hotelul respectiv.

P.s. Banuiesc k doriti cat mai aproape de LOCUL UNDE SE DESFASOARA EXAMENUL , nu aproape de SNG. Pt k, din cate stiu eu , examenul se sustine la una din facultatile "DIMITRIE CANTEMIR" . "NICOLAE TITULESCU" . "TITU MAIORESCU" ... care practic sunt in acelasi "complex" de facultati , k zona de reper statia de metrou TIMPURI NOI, iar SNG este pe str. regina elisabeta.

sal ma intereseza si p mn acest link,pls trimite mi l si mie.ms
mutumim AAsasin!
acum am citit mesajele private pe care mi le-au trimis colegii de pe forum si inteleg k problema in legatura cu cazarea e ceva mai complicata deoarece majoritatea hotelurilor sunte deja full (implicit si cel catre care v-am directionat) , chiar dak este foarte tarziu, daca cineva mai are inca aceiasi problema o sa incerc sa va mai caut ceva hotel tot in zona aproape de locul de desfasurare. pm me
Purple Girl a scris:

pfffffffffff...............nu imi vine sa cred cati suntem!!!! imi vine sa nici nu mai ma duc....am o intrebare. trebuie sa iau minim 6 la fiecare materie ca sa promovez examenul sau media finala trebuie sa fie minim 6??ca nu mai am chef sa citesc regulamente ....desi probabil ca primii 105 care vor intra vor avea medii peste 8....nu prea isi mai are rostul intrebarea mea..:((

vorbesti serios??????????? si cum stii daca ti-a tras cineva presul, cum iti cunosti obligatiile si mai ales drepturile?????????
Ultima modificare: Marți, 23 August 2011
stelutamaria, utilizator
Cei care ati trecut peste organizare judiciara, cum ati facut sa retineti registrele? Nu ma refer la denumiri ci la ce presupune fiecare registru...#-o

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)