cerneacristina a scris:
Multumesc mult pentru sfat, Marione, cred ca o sa aleg Trib. Ilfov pana la urma, cu toate ca in leg. cu transferul eu nu sunt asa de sigura ca se poate, din cate am inteles cand se vacanteaza un post se da examen din nou, nu cred ca merge ca asa toata lumea ar veni in Buc, nu?Tu a cata esti in lista , ai avut prima optiune in lista Trib. Ilfov?
Da, in privinta transferului trebuie sa astepti dar e bine k ai locul de la Ilfov asigurat, conteaza mult. Am inteles k Buftea e ff aproape de Buc asa k naveta va fi mica pt tine.
Eu sunt a 12-a, am scrantit-o la pr.penala din neatentie nu din nestiinta (cu cateva ore inainte de examen am primit vestea ca tatal meu nu se simte bine si asta m-a intors pe dos, cu greu m-am adunat), - daca picam asta ma deranja cel mai mult si cred k nu ma iertam prea curand.#-o
Dar bine ca cu cateva in minute inainte ca examenul sa se termine am revenit la subiectul nr.2 si am apucat sa scriu ceva ce era in barem. Am avut mari emotii pana la sfarsit cand s-au afisat rezultatele dupa contestatii. Cum acesta a fost primul examen de acest gen la care am participat ma temeam de contestatii, ma gandeam ca ma vor depasi cei care erau imediat dupa mine, avand in vedere ca diferenta dintre noi era mica. Oricum pana la urma totul a fost bine pt mine, am reusit sa intru la Tr.Ilfov asa cum mi-am dorit pt ca da, prima optiune a fost Ilfov.:D