M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....
„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!
Salutare.
Cred ca toti am aflat despre hotararea CSM, insa informatiile cu privire la calendarul estimativ, tematica,bibliografie etc, eu nu am reusit sa le gasesc.
De aceea, va rog, cei care ati reusit sa le vedeti, postati pe forum un link, o adresa ceva! Precizez ca pe site-ul SNG, nu au postat nimic deocamdata.
Spor la invatat!
Astea sunt nebunii sa bage toate executarea silita X-(, dar apropo, ce credeti ca intra la proc. civ -dispozitii generale privind caile de atac? trebuie sa invatam totul din cod, apel, recurs, contestatia in anulare, revizuirea hotararilor?:sorry:
analizand tematica 2011 cu ce au scos si au bagat ei am ajuns la concluzia...scotand investirea cu formula executorie a ramas in programa SNG doar incuviintarea executarii silite de catre instanta, insa la dispozitiile generale ale cailor de atac m-au pierdut definitiv. cand ajung acasa dau iama in ciobanu sa ma uit la ce dracu se refera...