avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... SNG 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

SNG 2011

M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....

„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!

aveti habar cand se va sti nr exact al locurilor/judete? la inm de obicei se afiseaza cate locuri sunt indisponibilizate in instante/parchete pt anul respectiv. aici fiind de 6 luni cursurile pt cei cu studii juridice, nu ar trebui sa se afiseze si locurile?
salutare,
numarul de locuri este din cate am inteles 105, unde vor fi aceste locuri vom/vor afla cei care vor termina SNG-ul, cu o luna cred inainte de examenul final.
Spor la invatat!
mai este cineva care lucreaza si care vrea sa dea la SNG...cum reusiti sa invatati ca la mine e chin, incep la 7 munca si cand ajung acasa sunt franta, mai am si un pusti de 4 ani care nu intelege de ce invat....
Sa avem multa bafta
La executarea silita trebuie invatat tot?
Draga Gio aceeasi intrebare am pus si eu.Dat fiind faptul ca Legea 202/2011 a modificat Cpv la executarea silita in cod dupa investirea cu formula executorie sunt acele cap cu urmarirea bunurilor mobile, imobile si a fructelor...deci pana pe unde aici?stie cineva sa ne spuna?
Ionut Burcin sau cum te numesti-gasesti toate informatiile pe sit-ul SNG acolo spune clar ca dosarul cuprinde diploma de studii copie,
- C.I.-copie
-cazier judiciar original
-cazier fiscal original
-2 poze 2/3
-C.V.
cerere tip care o gasesti tot pe sit sa o descarci sau la instanta la care se depune dosarul de regula
dar la dispozitii generale ale cailor de atac pa p.civ ce puii mei invatati

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)