avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... SNG 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

SNG 2011

M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....

„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!

erika80 a scris:

ionutburcin a scris:

buna,am si eu cateva nelamuriri ,poate ma puteti ajuta.,la proc penala ultimul capitol executarea hotararilor penale avem doar cap 1 sau se continua cu cap 2?La proc civila la ex silita intra tot?ca nu gasesc exact in cod cu privire la incuviintarea silita de catre instanta.iar ultima la Ord minis.Just cap 1 disp generale avem doar titlul 1 sau tot asa se continua cu titlul 2.Va multumesc , astept un rasp in cazul in care stiti Bafta!

la PP avem la executarea hotararilor numai cap I;
la exectarea silita la CPC eu am invatatde la 371 indice 1 pana la 379 indice 1,daca altcineva e de alta parere,sa ne anunte....spor la invatat!!!!

Si eu cred la fel, ca la PP intra doar cap I din executarea hotararilor, iar la executare silita, art indicate de voi. In legatura cu ordinul ministrului, in tematica, sunt trecute titlurile I si XI.
Spor la invatat!!
erika 80 miltumesc mult pt raspunsuri!Spor la invatat!O zi buna!
ionutburcin a scris:

erika 80 miltumesc mult pt raspunsuri!Spor la invatat!O zi buna!

cu multa placere!!!multa bafta si tie la invatat!!
gata, colegi, am facut-o si p-asta...m-am inscris!!! Acum, Dumnezeu cu mila... Ca tot vorbeati de cat de greu va este sa invatati...si la mine e la fel si eu am aceeasi impresie ca invat azi ceva si maine nu mai stiu...sper sa ne mobilizam neuronii macar pe 4 septembrie. Spor la invatat si poate mai dezbatem vreun subiect doua pana la examen. Va ridic eu o minge la fileu...cum credeti ca va fi examenul ca in septembrie 2009 sau ca in febr sau martie (nu mai stiu exact) 2010. Eu prefer a doua varianta de subiecte...
PS... nici mie nu mi-a oprit certificatul de nastere caci in cel de casatorie este trecut atat fostul nume cat si CNP-ul, dar mai bine il luati la voi (acolo unde este cazul) decat sa va intoarceti acasa dupa el
Spor
adev de la medicul de familie

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)