avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACTE DE DONATIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACTE DE DONATIE

Buna ziua, si La Multi Ani,

am si eu o rugaminte pt cine poate sa ma ajute.....bunica mea vrea sa imi faca o donatie pe garsoniera pe care o detine, spuneti-mi si mie va rog frumos daca se poate ataca de catre altcineva din familie sau ce act se poate face inafara de cel de vanzare cumparare care sa nu se poate atace....
cu stima
Cel mai recent răspuns: lumi71 , utilizator 12:42, 28 Decembrie 2010
Actul de donatie este usor de atacat in instanta. As recomanda Contract de vanzare-cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament sau act vanzare-cumparare Aleex123 Aleex123 Buna Seara, am o mica nelamurire, In seara aceasta bunica sotiei mele, mi-a spus ca doreste sa lase mosterine casa de la tara si pamantul, sotiei mele, Cum ... (vezi toată discuția)
Testament micutza19 micutza19 Sunt casatorita iar eu cu sotul meu stam la bunicul lui.Bunicul vrea sa ne lase casa dupa moarte si noi ne-am gandit sa facem un testament. Ideea e ca bunicul ... (vezi toată discuția)
Donatia e indicata in cazul dat? chelaru_mihai chelaru_mihai buna seara! numele meu este chelaru mihai si am si eu o intrebare. bunica mea vrea sa imi faca acte pe apartamentul ei care defapt este o garsoniera, eu m-am ... (vezi toată discuția)