Nu gasesc deloc unde se afiseaza hotararile judecatoresti din ARGES,Pitesti....Pe unele site-uri ma gasesc pe acolo dar cu timp mult in urma si astazi s-ar fii afisat hotararea si pe langa si o veste care sper sa fie o gluma proasta si nu inca 2 ani si jumatate cu executare dupa ce am mai executat 9 luni aiurea.......Va rog mult,unde gasesc,ce site???
Ve -ti gasi cu siguranta la arhiva Judecatoriei sau Tribunal dupa caz in condica de solutii. sau alta varianta ar fi sa efectuati un apel telefonic la aceste institutii ........
justitie ag.ro din google alegeti instanta tastati pe calculator numele unei parti si apar toate incheierile si veti sti solutia inainte de redactarea hot/sentintei daca nu ati fost la proces.
Proces
marcellaro
Buna seara,am o mare nelamurire in legatura cu un dosar, daca dosarul a fost inscris in luna mai si l-am gasit in portal ,cum se face ca acum acest dosar nu ... (vezi toată discuția)
Sentinta
raluca1990
spuneti`mi va rog unde pot gasi pronuntarea unei sentinte exista vreun site unde se publica sentintele va rog ajutati`ma e urgent si foarte important pentru ... (vezi toată discuția)