avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces

Buna seara,am o mare nelamurire in legatura cu un dosar, daca dosarul a fost inscris in luna mai si l-am gasit in portal ,cum se face ca acum acest dosar nu este de gasit este posibil ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:46, 10 Iunie 2014
cautarea in portal nu functioneaza
pote nu ia fost alocat nr. dupa 30 zile de la depunerea cererii la Instanta respectiva se aloca nr.
marcellaro a scris:

Buna seara,am o mare nelamurire in legatura cu un dosar, daca dosarul a fost inscris in luna mai si l-am gasit in portal ,cum se face ca acum acest dosar nu este de gasit este posibil ?

daca este o problema de site, cautati sa accesati portalul instantelor de pe un alt browser. google parca nu mai vrea sa fie accesat siteul instantelor de pe browserul lor, din cate am citit.
daca nu, mergeti si interesati-va la arhiva instantei
Pe Google Chrome nu merge. Nu e problema ca cei de la google nu mai vor ca noi sa avem de-a face cu sistemul juridic, problema e ca site-ul respectiv e o gluma proasta. Probabil e tare greu sa gaseasca pe cineva sa rezolve toate problemele .
Mergeti la arhiva instantei sau vorbiti cu avocatul sa mearga el.
In mod normal nu are cum sa dispara dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Portalul instantelor bebitza84 bebitza84 Nu gasesc deloc unde se afiseaza hotararile judecatoresti din ARGES,Pitesti....Pe unele site-uri ma gasesc pe acolo dar cu timp mult in urma si astazi s-ar ... (vezi toată discuția)
Help! cum aflu despre o hotarare judecatoreasca (am nr dosar)? petre059 petre059 va rog sa ma ajutati cu un raspuns ,as dori sa stiu cum pot afla o hotarare judecatoreasca in cazul unui proces penal care a avut loc in anul 2001.am nr. ... (vezi toată discuția)
Recurs sau nu..!!! LYLA LYLA VA ROG SA IMI DATI UN SFAT CUM POT GASI PE INTERNET LISTA DE LA GALATI SA STIU DACA FOSTUL SOT A DESCHIS RECURS...DUPA APEL...LA UN PROCES DE DIVORT . (vezi toată discuția)